A Tilray Medical forgalomba hozatali engedélyt kapott Lengyelországban

A lengyel egészségügyi minisztérium engedélyezte a Tilray márkájú orvosi kannabiszt gyógyszerforgalmazásra.

A Tilray Medical lengyelországi forgalomba hozatali engedéllyel erősítette meg pozícióját Európában. A kanadai vállalat engedélyt kapott arra, hogy orvosi kannabisztermékeit kereskedelmi forgalomba hozza az országban, bővítve termékkínálatát és forgalmazását az európai gyógyszertárak között.

Denise Faltischek, a Tilray stratégiai igazgatója és a nemzetközi üzletág vezetője így nyilatkozott: „Rendkívül büszke vagyok európai csapatunkra, amiért ismét kiterjesztették a Tilray Medical termékekre vonatkozó engedélyünket Európa-szerte. A Tilray továbbra is támogatni fogja a betegek ésszerű hozzáférését a megbízható és jó minőségű orvosi kannabiszhoz Európában és a világ országaiban.”

Lengyelországban a vállalat több partnerkapcsolatot létesített gyógyszeripari cégekkel a orvosi ​​kannabisztermékek forgalmazása érdekében. A betegek az általuk választott orvoson keresztül kaphatnak receptet kannabiszra Lengyelországban.

A Tilray Medical az EU-GMP-tanúsítvánnyal rendelkező orvosi kannabisz termékek vezető nemzetközi szállítója THC- és CBD-alapú gyógyszerek portfóliójával. A cég termékeit „olyan módon választották ki, hogy a betegek a legjobb minőségű terméket és konzisztenciát kaphassák az orvosi kannabisz ​​termékeik tekintetében”.

A vállalat globális portfólióval rendelkezik orvosi kannabisz márkákból, beleértve a Tilray-t, az Aphria-t, a Broken Coast-ot és a Symbios-t. A vállalat volt az egyik első, amely az orvosi kannabisz jóváhagyott, engedélyezett termelőjévé vált Kanadában, majd az első EU-GMP-tanúsítvánnyal rendelkező kannabiszgyártó létesítményt épített meg Európában, először Portugáliában, majd később Németországban.

Napjainkban az egyik legnagyobb orvosi ​​kannabisz márkák szállítója a betegek, orvosok, kórházak, gyógyszertárak, kutatók és kormányok számára, 21 országban és öt kontinensen.

A múlt hónapban a Tilray Medical anyavállalata, a Tilray Brands rekorderedményekről számolt be a 2022-es pénzügyi évben 628 millió dolláros nettó bevétellel, ami 22 százalékos növekedés az előző évhez képest.

Kérünk mindenkit, támogassa non-profit egysületünk munkáját, akár csak egy pohár kávé árával.
Ezen az oldalon lehet támogatást küldeni:

https://orvosikannabisz.com/tamogatas/

Lengyelország: Európa egyik legnagyobb orvosi kannabisz piaca

Forrás:
https://cannabiswealth.co.uk/2022/08/18/tilray-medical-granted-market-authorisation-in-poland