Kannabisz készítmény alvásproblémákra

Az CannRx Technologies és az Ican:Israel-Cannabis bejelentette, hogy összefognak, hogy a piacira dobják az ican.sleep nevű kannabisz készítményt alvásproblémákra.

A CannTrap platform használatával az CannRx által kifejlesztett ican.sleep az első kannabisz gyógyszer alvási rendellenességekkel kűzdő felnőttek számára.

A CannTrap technológia begyűjti és stabilizálja azokat a kannabinoidokat amelyek oldódnak, és megfelelő mértékben biológiailag hasznosíthatók.

Az ican.sleep világszerte elérhető lesz a harmadik negyedévben sorrakerülő klinikai vizsgálatok után.

A készítmény gyógyszerészeti minőségű beviteli módszert alkalmaz, amely stabil, szabályozott mennyiségű kannabisz formulát biztosít.

Az CannRx Technologies ügyvezető elnöke Bill Levine azt mondta: „Számos tanulmány szerint a nyugati lakosság közel 20%-a szenved álmatlanságban, és ez egy komoly egészségügyi probléma.”

„Az áttörő CannRx technológia használatával, amely gyors altatóként elnyújtott (egész éjjel) terápiás hatást biztosít, nagy előnyére szolgál majd ennek a populációnak.”

“Egy-két puff, a dózis nagyságától függően, és nagyjából tíz percen belül máris elég álmos lesz az ember ahhoz, hogy el tudjon aludni,” mondta Levine. “Egy kiszámítható, dózisfüggő választ vagyunk képesek biztosítani minden egyes alkalommal.”

A jelenleg forgalomban lévő gyógyszerek álmatlanságra rövid távú panaszok enyhítésére alkalmasak, az alvás kezdetének és időtartamának javításával.

Európában az álmatlanság kezelések csak rövid távú használatra kaptak jóváhagyást.

Kezdetben az Izun Pharma leányvállalata, a CannRx cég tapasztalattal rendelkezik a botanikai gyógyszerek speciális területén.

A készítményről részletesebben:
http://www.businesswire.com/news/home/20171010005146/en/Ci-Therapeutics-Announces-Positive-Preclinical-Data-ican.sleep

Kérünk mindenkit, támogassa non-profit egysületünk munkáját, akár csak egy pohár kávé árával.
Ezen az oldalon lehet támogatást küldeni:

https://orvosikannabisz.com/tamogatas/

A CBD álmosságot vagy éberséget okoz?

Forrás:
http://www.pharmaceutical-technology.com/news/newscannrx-icanisrael-cannabis-form-jv-to-launch-sleep-cannabis-formulation-5767859
http://nocamels.com/2017/03/israeli-cannabis-sleep-aid/