Jogi nyilatkozat

A Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület egy nonprofit szervezet, ami kizárólag a kannabisz gyógyászati célú felhasználására összpontosít. A szervezet célja elősegíteni az kannabisz kezelésekhez való hozzáférést, a betegek érdekeinek képviselete és támogatása, valamint az egészségügyi szakma bevonása. Az ezen a honlapon található összes információ tájékoztató jellegű és oktatási célokat szolgál. Ezeknek az információknak nem céljuk, sem nem alkalmasak arra, hogy konkrét egészségügyi kérdésekre, vagy betegségekre vonatkozó szakszerű orvosi ellátást helyettesítsenek. Az oldal nem árusít vagy terjeszt kannabisz termékeket.

A www.orvosikannabisz.com oldalon található bejegyzések nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.

A www.orvosikannabisz.com oldalon található bejegyzések teljes mértékben megfelelnek a hatályos magyar jogszabályoknak.

A bejegyzések szerzői nem vállalnak arra kötelezettséget, hogy a korábban publikált információkat időről időre frissítsék. Kérjük, minden esetben ellenőrizze az információ publikálásának dátumát.

A bejegyzések szerzői az irányadó jogszabályok által megengedett legtágabb mértékben kizárják (vagy ha ez nem lehetséges korlátozzák) a felelősségüket az www.orvosikannabisz.com oldalon található bármilyen információ felhasználásából eredő kárért, hátrányért vagy egyéb veszteségért, jogellenes magatartásért, a tevékenység teljes mértékben anyagi érdekeltség nélküli, ingyenes tevékenység.

A külső hivatkozások (link) követésével elért vagy letöltött tartalom harmadik fél által szolgáltatott tartalomnak minősül, amelyekre a bejegyzések szerzőinek semmiféle befolyása sincsen. Ezért az ilyen tartalmakkal kapcsolatos felelősséget (így különösen azok elérhetőségével vagy helytállóságával kapcsolatban) a bejegyzések szerzői a lehető legtágabb mértékben kizárják (vagy ha ez nem lehetséges korlátozzák).

Az https://orvosikannabisz.com weboldalon közölt cikkek, valamint a nyomtatott sajtóban és szórólapokon megjelent írásaink egységesen a CC BY-NC-ND 4.0 szerzői jogi feltételekkel kerülnek közzétételre. A cikkek kizárólag forrás megjelöléssel, és változatlan formában (teljes terjedelmében) szabadon megoszthatóak személyes használatra.

Az https://orvosikannabisz.com weboldalon közölt tartalmak kereskedelmi és marketing célú tovább felhasználása, valamint az írások módosítása, részbeni közlése tilos!