Balkannabis Expo – 2018 június 1-3.

Vállalkozás, Innováció, Tudás

2018 Június 1-3.

Nemzetközi kiállítás és konferencia az Orvosi Kannabiszról és a Kenderről

Technopol város, Athén, Görögország

A legnagyobb nemzetközi Kannabisz Vásár a Balkán félszigeten, Athén szívében, egy kőhajításnyira Akropolisztól.

Egy három napos bemutató a globális iparág kulcsszereplőitől, két konferencia 30 híres előadóval, mesterkurzusok, gyakorlati műhelyek; művészet, kultúra és a kedvenc zenei előadóink.

A kannabisz egy évezredek óta termesztett ősi növény Görögországban, több száz különféle felhasználással, amely új fejlesztési lendületet ad a vidéki gazdaság és az ipar számára egyaránt. Görögországban a kannabisz potenciális piaca 1-2 milliárd euró, nagy exportlehetőségekkel, és hozzájárulhat több mint 12 000 munkahely létrehozásához. Mind az éghajlat, mind a struktúrális viszonyok rendkívül kedvezőek, a jogszabályokat megreformálták és javították, a befektetési érdeklődés Görögországból és külföldről napról napra növekszik. Vezető szerepet töltünk be a szélesebb régióban.

  • Szakemberként érdekli a gyógyászati kannabisz és az ipari kender?
  • Van olyan szolgáltatása vagy terméke, amit bemutatna és kiállítana?
  • Érdekelt beszállítókkal vagy üzleti képviselőkkel való hálózatépítésben, illetve kereskedelmi kapcsolatok kiépítésében?
  • Esetleg lehetőségeket keres első kézből értesülne az iparág legnagyobb cégeitől a legújabb technológiákról, orvosi alkalmazásokról, innovatív termékekről és szolgáltatásokról a kannabisz világából?

Ez esetben a BALKANNABIS EXPO a célpont!

A kannabisz a jövő és a kiút a hosszú gazdasági válságból. A félrevezető információk, a tudatlanság és a társadalmi sztigma helyére a tudomány, az innováció és a vállalkozói szellem lépnek. A nemzetközi legális kannabisz piac 2025 végére várhatóan a 65 milliárd eurót is elérheti. Hozzá szeretnénk járulni a görögországi szektor növekedéséhez és a közvélemény formálásához, miközben integrált szabályozásokat és megközelítéseket valósítunk meg az orvosi és ipari kannabisz használatának jogi szabályozáshoz.

A jövő már itt van: gyógyászati kannabisz használat, kender termesztés és a gyorsan növekvő kannabisz ipar legújabb fejlesztései találkoznak az athéni Technopolis városban rendezett BALKANNABIS EXPO-n 2018 június 1-3 között.

A nemzetközi kannabisz és kenderipar legnagyobb szereplői fognak részt venni, közülük többen hivatalos szponzorként támogatva a rendezvényt. A világ minden részéről érkező, több, mint 120 kiállító számos felhasználást, terméket, technológiát és vállalkozói indítványokat fog bemutatni a gyógyászati és ipari felhasználások körül.

Több, mint 30 nemzetközileg elismert előadó, tudós és iparági vezető lesz jelen abból a célból, hogy megosszák velünk a kannabisz ipar aktuális fejlesztéseit, gyógyászati előnyeit és üzleti lehetőségeit: Ethan Russo, Bonnie Goldstein, Lunir Hanus, Boaz Wachtel, Deidi Meiri, Guillermo Velasco, Paul Hornby, Paul Benhaim, Morris Beegle, Daniel Kruse, Rafael Dulon, Joscha Krauss, Henry Vincenty, Kehrt Reyher, Hanka Gabrielova, Boris Baňas és még sokan mások.

A BALKANNABIS EXPO három napja alatt négy mesterkurzust tartunk orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak, termesztőknek és feldolgozóknak, a kender gyógyászati és ipari felhasználásáról, valamint workshopok és előadások (táplálkozás, főzés, építőipar). Mindeközben változatos művészeti események, mint élő festés, kannabisz képregény és poszter kiállítás, előadás, cirkusz, zene és egyéb művészeti tevékenységek fogják végigkísérni a vásárt és a konferenciákat.

Naprakész fejlesztések a tudomány világából, közvetlen kapcsolat az innovációkkal és termékekkel, üzleti kapcsolatok kiépítése valamint egy új és ígéretes Görög és Balkáni piac alapjainak lefektetése. Együtt felhelyezzük Görögországot a nemzetközi Kannabisz térképre. Egy gazdasági szektort fejlesztünk és promótálunk, mely fenomenális éves növekedési rátával kecsegtet, belföldi termelést kiépítve és Görögország orvosi kannabisz iparát balkán és európai szinten vezető export szerepébe helyezve.

A kannabisz ünnepe a kannabisz népével. A szervezők olyan vállalkozók, támogatók és aktivisták, akik több, mint 15 éve rész vesznek van a nemzetközi kannabisz-közösségben, és a görögországi politikai reformok kialakításában.

A BALKANNABIS EXPO a görög közvélemény és politikai döntéshozók tájékoztatásában töltött évek törekvéseinek csúcspontja. Ez a kannabisz és a kender kereskedelmi és termelési ágazatai, a nemzetközi kiállítások és az aktivizmus, valamint a kannabisz és a kender integrált szabályozásával kapcsolatos érdekképviselet melletti hosszú távú elkötelezettség eredménye. és jól dokumentált javaslatok, amelyek tiszteletben tartják a felhasználókat, betegek, termelők és vállalkozók. Kiépítettük az utat, és most biztosítjuk az új szabályok hatékony végrehajtását.

Jegyárak – szabad bejárás a kiállítási térbe, konferenciákra és művészeti eseményekre:

  • Napi: elővételben €8, helyszínen €10.
  • Három napos: elővételben €20, helyszínen €25.

A BALKANNABIS EXPO-t Athén városa, Attika Körzete és az Ipari Főtitkárság hivatala fővédnöksége alatt kerül megvalósításra. Nemzetközi szövetségek, szervezetek és hálózatok támogatják, mint például a Nemzetközi Kannabisz és Cannabinoid Intézet (ICCI), az ENCOD, a FAAAT és a NoCo Hemp Expo.

A Technopolis felújított műhelyében Athén városának szívében (Peiraios utca 100) http://www.technopolis-athens.com

Részletes információ a honlapunkon: www.balkannabisexpo.com
Kapcsolat: info@balkannabisexpo.com
A kiállítók számára: sales@balkannabisexpo.com
Újságíróknak, interjúk: media@balkannabisexpo.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/balkannabisexpo/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/192236798186328/