Havi 500 rohamról 0-ra kannabisz kivonatok használatával

Donna epilepsy cannabis oil

Donna, egy 39 éves nő a Indianaból, hetente legalább 125 rohama volt 9 éves kora óta. Miután 2015-ben Oregonba költözött és kipróbálta a kannabisz kivonatokat, új kilátások nyíltak számára a mindennapi életben és gyakorlatilag ma már rohammentes.

Hivatalos Diagnózis

A 30 év alatt mióta ettől a problémától szenved a következő hivatalos diagnózisokat kapta: “Fényérzékeny Epilepszia (generalizált klónusos görcsökkel); poszttraumás stressz zavar; TBI (traumás agysérülés)”

A kannabisz kivonatok előtt

9 évesen Donna vasárnap reggel a templomban bújócskázott és amikor megtalálták éppen rohama volt. Amennyire vissza tud emlékezni naponta 20 vagy még többb rohama van, amikor nem áll rendelkezésre gyógyszer.

“Az én epilepsziám kezelhetetlennek tekinthető, azaz a nyugati orvoslás nem befolyásolja a roham aktivitást. A kannabisz használata előtt, számos gyógyszert írtak fel az évek során, egyik sem segített, hogy csökkentse a napi rohamok számát, növelték a gyakoriságot és az intenzitást ahelyett, hogy terápiás előny nyújtottak volna, és a mellékhatások nagyon kellemetlenek voltak. Súlygyarapodás, allergiás reakciók, álmosság, súlyos depresszió, posztiktális pszichózis és sikertelen öngyilkossági kísérletek. Nem volt más választásom, mint hogy eldobom a gyógyszeripari termékeket és adok a kannabiszbank egy lehetőséget.”

Gyógyszeres kezelés(ek) a kannabisz előtt

Donna a következő gyógyszereket szedte, amik semmilyen gyógyhatással nem voltak rá:

  1. Dilantin
  2. Depakote
  3. Tegretol
  4. Lacosamide (Vimpat)
  5. Lamotrigin (a Lamictal)
  6. Levetiracetám (Keppra)

A kannabisz kivonatok után

“Miután szemtanúja volt és segített nekem a naponta előforduló számos súlyos epilepsziás rohammal, egy szerettemmel összepakoltunk mindent ami elfér egy autóban, otthagyva Indianat és az embertelen törvényeket. Az oregoni Portlandben kötöttünk ki, a kocsiban laktunk, amit végül elcseréltünk egy lakókocsira, végül a tengerparton telepedtünk le. A barátom aztán felvette a kapcsolatot egy kannabisz tanácsadóval, miután olvastam egy cikket az interneten egy helyi kannabisz aktivistáról; valakiről, aki úgy tűnt, hogy sikeresen kezelt néhány epilepsziás beteget. Megbeszéltünk egy találkozót, és az első alkalommal ahogy bevettem a kannabisz kivonatot, az életem jobbra fordult…”

A gyógyszerről

A kannabisz kivonatok, amik megfékezzték Donna rohamait elsősorban THC-t és csak nagyon minimális mennyiségű CBD-t tartalmaztak. A kannabisz-koncentrátumot összekeverik kókuszolajjal és felhevítik, hogy elkeveredjenek egymással, egy csepegtetőből szedi, így pontosabb az adagolás.

A kannabisz kivonatot gélkapszula formájában is elkezdte. Donna minden éjszaka bevesz egyet és így semmilyen rohamot megelőző tevékenysége nincs a 24 órában a kapszulák között, bár tinktúrát, vagy párologtatót is használ a nap folyamán.

Adagolás

Donna körülbelül 12 csepp kannabisszal kevert kókuszolajat szed amikor érezi a roham aktivitás kezdetét. Ez megakadályozta a rohamok kialakulását, ha képes a gyógyszert perceken belül bevenni. A három roham, amit Donna elszenvedett az első két hónapjában ezzel a módszerrel amiatt volt, hogy nem fért hozzá a gyógyszerhez.

Két hónap után Donna elkezdett egy meghatározott időpontban 6 cseppet szedni naponta négyszer: ébredés után, dél körül, délután 4 óra körül, egyszer pedig lefekvés előtt. Azáltal, hogy a kannabisz folyamatosan a szervezetében volt, nem volt semmilyen rohamot megelőző aktivitás és jobban aludt, mint az ezt megelőző évek során bármikor.

Három héttel az után, hogy naponta négyszer szedett kannabiszt, Donna gélkapszulára váltott, körülbelül 0,1 gramm tömény kannabisz kivonattal, lefekvés előtt. Az első éjszaka 23,5 óra telt el mielőtt azt érzte volna, hogy többre van szüksége, így igazított az adagon és hozzáadott egy pár csepp kókuszolaj keveréket 10 óra körül és úgy tűnik, hogy ezzel a protokollal kihúzza a következő napi kannabisz gél kapszuláig, amit minden este lefekvés előtt vesz be.

Saját szavaival

“Az egyik egy fotót rólam reggel 05:30-kor, éjszakai rohamok és gyomor görcsökből való ébredés után; a reggelek általában hányással, fájdalmas száraz zihálással teltek. A nagyrohamokból származó fájdalom és a roham utáni hallucinációk depressziót és PTSD-t váltanak ki, ami az öngyilkossági kísérletekhez vezetett, a tehetetlenség, a reménytelenség érzéséhez, és hogy állandó teher vagyok a barátok és a család számára. A kannabisz olaj és a viragok kombinációja az összes problémával felveszi a harcot, és kételkedés nélkül állíthatom, hogy a kannabisz kivonatok szó szerint megmentik az életemet.”

Donna beforeDonna after

Forrás:
http://www.cannabisoilsuccessstories.com/epilepsy–donna-from-indiana.html