CannX Tel Aviv – 4. Nemzetközi Kannabisz Konferencia

A 4. Nemzetközi Kannabisz Konferencia (CannX Tel Aviv) az orvosi kannabisz globális vezetőinek központi találkozóhelye.

A CannX Tel Aviv, ami szeptember 9-10-én kerül megrendezésre, az első EACCME által akkreditált kannabisz konferencia Európában, amelyen több mint 30 cég jelenik meg, több mint 200 nemzetközi vendég, és közel 80 kulcsfontosságú véleményformáló vezető a világ minden tájáról.

A gyorsan növekvő és fejlődő terület, az orvosi kannabisz a tudósok, klinikusok, vállalkozók, befektetők, politikai döntéshozók és szellemi vezetők érdeklődésének középpontjában áll szerte a világon. Az első kézből származó ismeretek és kapcsolatok elengedhetetlenek egy ilyen komplex ökoszisztéma fejlődésének megértéséhez. A CannX a legjobb hely az alapos ismeretek megszerzéséhez, ami valóban úttörő a kutatás, az üzleti élet, a mezőgazdaság és a technológia területén. Ez az a hely, ahol kapcsolatok alakulnak ki, ötletek cserélődnek, és a lehetőségek tovább fejlődnek.

CannX Tel Aviv – Amiért érdemes:

  • A CannX páratlan lehetőség, hogy alaposan megértsük, mi az, ami valóban úttörő ezen a gyorsan fejlődő területen.
  • Három terület kerül a központba, a tudomány, az üzleti élet és mezőgazdaság.
  • Vezető nemzetközi és izraeli előadók előadása, beleértve Raphael Mechoulam (Institute of Drug Research, The Hebrew University of Jerusalem), Jonathan Page (Aurora Cannabis Inc.), Philippe Lucas (Tilray), Kevin Roland (Canopy Growth Corporation) valamint prof. Dedi Meiri, prof. David Casarett és Dr. Lumír Ondřej Hanuš részvételével.
  • Alapvető, első kézből származó ismeretek és hálózatépítés az orvosi kannabisz komplex ökoszisztémájában.
  • A CannX tapasztalata finomításra került, hogy az üzleti élet leghatékonyabb hálózatépítését nyújtsa, és hozzáférést biztosítson a kulcsfontosságú véleményvezérekhez. Ebben az évben a CannX résztvevői dinamikusabb és interaktívabb programot élvezhetnek – lehetővé válik számukra, hogy közvetlenül részt vegyenek a vitákban.
  • A CannX vezető nemzetközi konferencia-sorozat az orvosi kannabiszról, konferenciákkal Tel AvivbanLiszabonban és a Sao Paolo-ban.

Képek a korábbi rendezvényekről: https://telaviv.cannx.org/program-page/

CannX meghívja az egészségügyi és mezőgazdasági szakembereket, befektetőket, induló vállalkozásokat, tudósokat, klinikusokat, kutatókat és vállalkozókat, hogy megismerjék a legfontosabb fejlesztéseket, innovációkat és lehetőségeket ezen a feltörekvő orvosi területen.

A CannX Tel Aviv 2019. szeptember 9-10-én kerül sor Tel-Avivban. Regisztráljon és tudjon meg többet a https://telaviv.cannx.org/ oldalon.