A kannabisz használók 80%-a abbahagyja a gyógyszerek szedését

Cannabis wins over big pharma

Egy felmérés, amit az Addiktológiai Kutatások Központja végzett Kanadában, segít megmagyarázni, hogy a gyógyszergyárak miért félnek a kannabisztól.
A gyógyszeripar és az alkoholiparban, amik mind nagy befolyással bírnak Washingtonban, már régóta lobbiznak a kannabisz legalizálása ellen, hogy megvédjék a profitjukat.

Azonban fordulat következett be ahogy az orvosi és rekreációs kannabisz dekriminalizás végigsöpör a nemzeten és a kontinensen.
A legalizálással egyre több és több ember fedezi fel, hogy ez a növény képes biztonságos alternatívát biztosítani a gyógyszerek veszélyes hatásaira.

A felmérés, ami 473 felnőtt terápiás kannabisz használóval készült, úgy találta, hogy a válaszadók 87% -a adta fel a vényköteles gyógyszereket, az alkoholt, vagy más kábítószereket a kannabisz miatt.
A 40 feletti felnőttek nagyrésze mindhármat feladta az orvosi kannabisz miatt.

A legmegdöbbentőbb visszajelzés, és az ami miatt a nagy gyógyszercégek törvényhozókhoz futnak majd, hogy a válaszadók 80%-a arról számolt be, hogy a vényköteles gyógyszereket kannabisszal helyettesítik.

Ezen kívül, 52% mondta azt, hogy az alkoholt és 32% mondta azt, más a tiltott anyagokat kannabisszal helyettesítette.
Ezek az eredmények azt a nagyon ígéretes trendet mutatják, hogy egyre több ember távolodik el a veszélyesen addiktív és halálos anyagoktól egy olyan növény miatt, amely még soha nem okozott halálos túladagolást.

Forrás:
http://www.naturalblaze.com/2016/01/big-pharma-shaking-in-their-boots-as-80-of-cannabis-users-give-up-prescriptions-pills-for-pot.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..