Országos Orvosi Kannabisz Felmérés

A kérdőívet kitöltheti saját maga, vagy valaki más nevében, aki az Ön felügyelete alatt fogyaszt orvosi kannabiszt.

Kedves Kitöltő!
A Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület (MOKE) hozta létre ezt a kérdőívet, annak érdekében, hogy pontos képet kaphassunk a betegek tapasztalatairól és szükségleteiről, segítségével pedig hatékonyabban léphessünk fel az érdekükben. A kérdőív kitöltése nemcsak a betegeket segíti, hanem az orvosok és jogalkotók is pontosabb képet kaphatnak a jelenlegi helyzetről. A cél, hogy az orvosi kannabisz az egészségügyi rendszerben biztosított körülmények között széles körben elérhetővé válhasson a magyar betegek számára is.

Mi az orvosi kannabisz?
Orvosi kannabisznak nevezzük a gyógyászatilag aktív hatóanyagokat tartalmazó kannabisz-készítményeket. Ezek olyan termékek, melyek a kannabisznövény egy részét, vagy a kannabisz növényből kivont hatóanyagokat, vagy szintetikus kannabinoidokat tartalmaznak, és amelyeket gyógyászati céllal használnak.
Orvosi kannabisz többek között lehet: CBD olaj, szintetikus THC gyógyszer, vagy akár a kannabisz növény szárított virágzata.

A kérdőív kitöltése anonim, marketing adatgyűjtést nem végzünk. A kérdőívből összegyűjtött adatok harmadik félhez nem jutnak el.

Kattintson a gombra a kitöltés megkezdéséért!

Kitöltés megkezdése