Nyers kannabisz tanulmány

therawstudy - HUN

Az első európai klinikai vizsgálat nyers kannabiszról és kiegészítő alternatív gyógyászatról szklerózis multiplex kezelésére

A kísérlet alapos megfigyeléseket fog biztosítai a biokémiai indexekben, a betegség jegyekben és tünetekben bekövetkezett változásokról a kannabisz nyers, lé formájú alkalmazásával összefüggésben. Ezen túlmenően értékelni fogja azoknak a kiegészítő alternatív gyógyászatok használatának hatásosságát, amelyek már nagyrészt használatban vannak a szklerózis multiplex betegek körében.

A kannabisz elsősorban sav formájukban szintetizálja a kannabinoidokat, úgy mint D9-THCA és CBDA, amik pszichoaktív tulajdonságoktól mentesek. A THCA és a CBDA nem jutnak át a vér-agy gáton és nagyon fontosak az immunválaszt sejtszintű szabályozásához. A kannabisz növény egy gyógytáplálék, antibiotikus, gombaellenes, vírusellenes, antioxidáns, gyulladásgátló, immunszabályozó és antiproliferatív (rákellenes) vegyületek tiszta koncentrátuma.

A klinikai vizsgálat értékeli az olyan kiegészítő alternatív gyógyászat kezelést, mint például a növényi alapú alacsony zsírtartalmú étrend, a fokozott napsugárzás a D-vitamin tartalom növelése érdekében, valamint az elme-test harmóniájának helyreállítását meditáció, légzési technikák, jóga, tai-chi , szocializáció és foglalkozási terápiák alklamazásán keresztül.

A kísérlet nyomonkövethető:
http://therawstudy.eu/en/