Csodálatos “Dragon Ball” – 3000 gramm tiszta kannabisz olaj

Dragon Ball

A mágikus gömb, ami olyan mintha egy videojátékból, vagy egy fantasy regényből származna, valójában egy hatalmas üveggolyó, amely tiszta kannabisz olajat tartalmaz, 99%-os tisztaságú THC-val.

Az seattle-i X-tracted Labs fejlesztette ki azt a folyamatot, aminek egy szénhidrogén koncentrátum, az úgynevezett “The Clear”, azaz “Tiszta” adja az alapot. Ezt a koncentrátumot egy olyan extrakciós eljárással készítik, amely megtisztítja a kannabiszt az összes vegyülettől, kivéve azokat az esszenciális vegyületeket, amiket kannabioidoknak hívunk. A folyamat végén a végterméket üveggömbökbe csepegtetik.

Azáltal, hogy a kész kivonatba visszaoltják a terpéneket, azokat az aromás olajokat, amik természetesen előfordulnak sokféle növényzetben, köztük a kannabiszban is, képesek finomhangolni az aromát, az ízt és még a THC hatásait is. A terpének szintjének állításával az egyes fajtákat felemelőbbé, szedatívabbá, stresszoldóbbá, és így tovább lehet tenni.

dragon ball2

“A természetes terpének hozzáadásával az egyes fajták hatás profilját szimuláljuk,” magyarázza Ryan Abernathy a társalapító. “A Super Lemon Haze sativatól részben azért érezzük magunkat úgy ahogy, mert különböző terpének vannak benne. Tehát, ha újra létrehozzuk ezt keveréket, akkor hasonló hatást kapunk. Nem csak az számít, hogy sativa.”

Nem csak az ízprofilokat és a fajták minőségét befolyásolják, de ezzel egyidőben letrehozzák az ember számára ismert legkirályabb kinézetű kannabisz olaj labdákat, amiket Dragon Ball-nak neveznek.

Forrás:
https://www.minds.com/blog/view/571347851456552973

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..