A saját kannabisz termesztése önmagában terápiás hatású

Growing Your Own Cannabis

Amikor szóba kerül számtalan különböző betegség kezelése, a kannabisz hullámokat kelt az egész orvosi közösségben. A kannabisz bizonyítottan segít sok különböző fajta betegséggel kapcsolatos tünet kezelésében. A rák és az epilepszia, a PTSD és az autizmus esetében a kannabisz nagy sikert mutat a kezelésekben és a betegek támogatásában. A kannabisz olaj mellett az egész növényi terápiák sokféle szempontból csodákra képesek.

A kannabisz használatával a kisgyermekek újra képesek járni, beszélni, lélegezni és első alkalommal normális életet élni, ezenkívül megadják azt az örömöt és megkönnyebbülést a szülőknek, hogy nem kell nézniük ahogy a gyermekük napi szinten szenved. Ez önmagában is felbecsülhetetlen, annak aki valaha is volt ilyen szülők helyzetében. A PTSD esetében segít a katonáknak, valamint másoknak, akik ezzel a betegséggel élnek. A kannabisz segít megnyugtatni ezeknek a betegeknek az elméjét és enyhíteni a fájdalmat amitől többek között szenvednek.

A kannabisz termesztése ugyanolyan terápiás, mint a fogyasztása. Például a PTSD-től szenvedőknek nagy terápiás segítséget jelent a kertészeti tevékenység, ami a kannabisz termesztéshez köthető. Ők is, mint bárki, részesülnek egy növény termesztésével járó tápláló folyamatokból. Nem csak a termesztéssel járó előnyöket és a kezelést kapják, de azt a jótékony hatást is, hogy saját gyógyszerüket termeszthetik és a nyugalmat, ami ezzel jár.

Ez gyakran egy nagyon fontos és lényeges dolog, ami lehetővé teszi a csendes, nyugodt környezetet azok számára, akik PTSD-ben szenvednek. Tehát ha saját kannabisz termesztését fontolgatja terápiás szempontból, egy dolgot tudnia kell. Valószínüleg imádni fogja! Termessze szórakozásból, termessze gyógyszernek, termessze csak hogy lássa, képes rá. Ki tudja, lehet, hogy talál egy új hobbit ami a szenvedélye lesz, amely többféleféle kultúrákból fakad a világ minden tájáról.

Forrás:
https://marijuanawriters.wordpress.com/2016/01/04/growing-your-own-cannabis-is-therapeutic-in-itself/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..