Cannabis Indica

Indica

Az Indica törzsek gyakori hatásai és tulajdonságai

A legtöbb Indica gazdag forrása az olyan kannabinoidoknak, mint a THC, CBD és CBN. Míg a Cannabis Sativa gyakran nagyobb arányban termel THC-t más kannabinoidokhoz képest, a Cannabis Indica gyakran tartalmaz jelentős mennyiséget mind a háromból. Az Indica-k általában erősebb test-központú hatást okoznak, mint a Sativa-k – a fizikai érzések fokozása, relaxáció, szájszárazság, vörös szemek. Ezeket a hatásokat gyakran csoportosítva “stoned – leült” kifejezéssel illetik, szemben a “high – fennt” érzéssel, amit a Sativa idéz elő. Ez nem jelenti azt, hogy Indica-nak nincs pszichoaktív hatása, csak azt, hogy annak a testre is érezhető hatása van.

A Cannabis Indica törzseket szinte kizárólag a gyógyászati és pszichoaktív tulajdonságaik miatt termesztik és valószínüleg a leggyakrabban használt orvosi kannabisz törzsek. Lamarck, amikor besorolta ezt a típust megjegyezte, hogy a Cannabis Indica “szilárd szára és vékony kérege teszi képtelenné hasonló szálak termelésére, mint az előző fajt (Cannabis sativa L.), amelyekből annyi készül.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..